انجمن کلیمیان تهران
   

   

 

معرفي و بررسي يك كتاب جديد درباره يهوديت

دکتر حناسابزاده اصفهانی
زمستان
89

 انتشار چهار کتاب در زمینه روانشناسی به نویسندگی
دکتر حناسابزاده اصفهانی
 

جامعه فرهنگی ایران در سال گذشته شاهد چاپ و انتشار 4 کتاب در زمینه روانشناسی بوده است؛ این کتاب ها اثر دکتر مریم حناسابزاده اصفهانی هستند، وی فارغ‌التحصیل ممتاز دکتری تخصصی روانشناسی بالینی از دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
آثار به چاپ رسیده از دکتر حناسابزاده اصفهانی به شرح ذیل است:
کتاب رویارویی با رویدادها و مشکلات زندگی
این کتاب نگاهی جامع و روانشناسانه به چگونگی رویارویی با مشکلات و رویدادهای سخت زندگی دارد.
«چه خوشمان بیاید چه نه، بهتر است بپذیریم زندگی غیرقابل پیش‌بینی است و مشکلات بخش جدایی‌ناپذیر و غیرقابل انکار زندگی تمام انسان‌هاست.»این جمله در بخشی از مقدمه کتاب رویارویی با رویدادها و مشکلات زندگی آمده است.
این کتاب به سؤالاتی مانند چگونگی مقابله با مرگ نزدیکان، طلاق، کمبود مالی، شکست در کنکور، ضربه های عشقی، مهاجرت، مشکلات در روابط بین فردی که همگی با فشارهای شدید و احساسات دردناک و ناخوشایند همراه می‌شوند، براساس اصول علمی و نظریه‌های روان‌شناختی معتبر پاسخ داده است.
رشد در کودکی
کتاب رشد در کودکی، اهمیت رشد انسان از تولد تا هیجده‌سالگی را مورد بررسی قرار داده است.
مسئله‌ای که امروزه صاحب‌نظران بسیاری در سراسر دنیا را متوجه خود ساخته است به‌طوری که اکنون این مرحله‌ی رشد را از حساس‌ترین و مهم‌ترین مراحل رشد انسان به‌شمار می‌آورند در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است.
این مجموعه از سری مجموعه‌های راهنمایی والدین است که براساس تجربیات بالینی مؤلف دکتر مریم حناسابزاده اصفهانی در مراکز مشاوره و روان‌درمانی کودک و با توجه به فراوانی پرسش‌های خانواده‌ها در زمینه‌های خاص تنظیم شده است.
نمی‌خواهم به خودکشی فکر کنم
«نمی‌خواهم به خودکشی فکر کنم» نام کتاب دیگری است که دکتر حناسابزاده اصفهانی آن را به چاپ رسانده است، این کتاب نگاهی به چگونگی پیشگیری از بحران خودکشی‌گرایی با راهبردهای جدید روانشناختی (همراه با هشت گام برای مراقبت از روحیه و مقابله با افسردگی) دارد.
کتاب حاضر بازبانی ساده شناخت و پیشگیری از خودگرایی را مورد اشاره قرار داده است، بخش نخست به شناخت خودکشی و مسائل مربوط به آن اختصاص دارد، در بخش دیگر نیز با عنوان پیشگیری از افکار خودکشی، راهکارهایی همراه با فعالیت‌های علمی، برای مصون ماندن از گرایش به خودکشی ارائه شده است.
در پایان کتاب و در بخش ضمائم، هشت گام برای مراقبت از روحیه و مقابله با افسردگی آمده است.
چگونه در دام افسردگی نیفتیم
دکتر حناسابزاده در این کتاب به پیشگیری از افسردگی با رویکرد شناخت درمانی مبنی بر آگاهی پرداخته است.
متخصصان در زمینه روان‌درمانی برای بیمارانی که بیم آن را دارند که شاید مبتلا به افسردگی باشند همواره با دو چالش مواجه‌اند: اول، برگشت بیماری در افرادی که از افسردگی بهبود یافته‌اند و ابتلای دوباره‌ی آنها به افسردگی و دوم این که بسیاری از بیماران دارای نشانه‌هایی از افسردگی (مثل بی‌حوصلگی) هستند، ولی بیماری افسردگی ندارند، در این کتاب همانگونه که از عنوانش پیداست می‌توان به راهکارهایی برای دوری از افسردگی دست یافت.
 



 

 

 



 

 

 

 

استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذكر منبع (بصورت لینک مستقیم) بلامانع است.
.Using the materials of this site with mentioning the reference is free

این صفحه بطور هوشمند خود را با نمایشگرهای موبایل و تبلت نیز منطبق می‌کند
لطفا در صورت اشکال، به مسئولین فنی ما اطلاع دهید