انجمن کلیمیان تهران
   

نگاهي بر هنر هاي تجسمي در يهوديت

   

 

نشریه داخلی پرواز
اسفند 85

کریستا ناسی نقاش و مجسمه ساز یهودی در تاریخ 14 دی ماه برنامه ای با موضوع "هنر در یهودیت" را در محل سازمان دانشجویان یهود برگزار کرد.

او به مدت هفت سال در دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس پرداخته و همچنین در کشور های آفریقای جنوبی، فرانسه، ژاپن، آسیای غربی و ... تعدادی نمایشگاه نقاشی برپا کرده است.

krista-کریستا در این برنامه راجع به حوزه هنرهای تجسمی صحبت کرد. هنرهای تجسمی تصویر، نقاشی، مجسمه سازی و هر آنچه تحت عنوان هنرهای بصری است را در بر می گیرد.

کریستا ناسی می گوید: هنرهای تجسمی در ادیان دیگر از رشد بیشتری نسبت به یهودیت برخوردار بوده است. اما متاسفانه یهودیان کمتر به طرف این حوزه از هنر گرایش پیدا کرده اند چنان که به ندرت می توان نمونه هایی از هنرهای تجسمی را در این دین پیدا کرد. جامعه یهودی چه در ایران و چه در جهان اگرچه در زمینه علم پیشرفت های زیادی داشته است و افتخارات زیادی را از این راه به دست آورده، اما وقتی به بحث هنر می رسیم کمتر شخص موفقی را می یابیم و احتمالاً دلیل این امر تأمین نشدن فرد از نظر اقتصادی در نتیجه فعالیت در این رشته است. اگرچه در سال های اخیر این مشکل تا حدودی مرتفع شده است و تا حدودی زمینه های فعالیت فراهم شده است. وی در حالی که از روی آوردن شماری از افراد جامعه در سال های اخیر به هنرهای تجسمی اظهار خشنودی کرد، از مشکلات سر راه آن ها صحبت نمود و با بیان خاطره های خود و روابط این چنینی افراد در جامعه یهود گفت:" حمایت از هنرمندان وجود ندارد و گویا کسی حاضر نیست تا هنگامی که شخص معروف نشده و به شهرتی نرسیده است به او بها دهد و از او حمایت کند."

سپس کریستا ناسی به بررسی هنر در دنیای امروز پرداخت و گفت: هنر مقوله ی بسیار پیچیده ای است، اگر شخص خلاق نباشد و خود را هر لحظه به روز نکند از جامعه و دنیا عقب می افتد. جامعه یهود باید در حالی که دروازه های خود را برای ورود افراد دیگر باز نگه می دارد به اشخاص جامعه خود نیز اجازه دهد در جامعه اکثریت حضور یابند، رابطه برقرار کنند و در آن جامعه تأثیر گذار باشند. او همچنین تأثیر هنرهای تجسمی اعم از تصویر و رنگ را برای درمان بیماری های روانی و بهبود نسبی بیماری های جسمی غیر قابل انکار دانست و از هنرهای تجسمی به عنوان تعدیل کننده احساسات و تقویت کننده هوش نام برد. وی در پایان گفت: پیشنهاد من برای نزدیک تر شدن افراد جامعه به هنر، شروع آن ها از بستر خانواده و استفاده از انواع هنرهای تجسمی در فضای اطراف خود به خصوص خانه است. بهتر است تا حد امکان خبرهای هنری را دنبال کنیم و به طور کلی از همان ابتدا به هنر اهمیت دهیم زیرا همین بها دادن به هنر باعث ایجاد علاقه مندی در افراد جامعه شده و از نسلی به نسل دیگر انتقال یابد.

در طول برنامه نیز، شرکت کنندگان با بیان نظرات خود در موارد مختلف، با سخنران وارد بحث شدند. شایان ذکر است جزئیات بیشتر درباره این هنرمند از قبيل نمايشگاه ها، جوايز و همچنين تعدادي از آثار او در سایت www.kristanassi.com قابل دسترسی می باشد.

g



 

 

 

Back Up Next 

 

 

 

 

استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذكر منبع (بصورت لینک مستقیم) بلامانع است.
.Using the materials of this site with mentioning the reference is free

این صفحه بطور هوشمند خود را با نمایشگرهای موبایل و تبلت نیز منطبق می‌کند
لطفا در صورت اشکال، به مسئولین فنی ما اطلاع دهید