انجمن کلیمیان تهران
   

موسيقي درماني، تلفيق علم و هنر

   

شهريور 84

در تاريخ 8 شهريور 84 جلسه بحث و آشنايي با موسيقي‏ درماني، به پيشنهاد سازمان بانوان يهود و همكاري مركز آموزش موسيقي و كميته جوانان انجمن كليميان تهران برگزار شد.

musictherapyموسيقي اولين هنر بشري :
در ابتداي اين برنامه كه سه‏شنبه هشتم شهريور در محل مركز آموزش موسيقي برگزار شد، مهندس پرويز گرامي، مسئول مركز آموزش موسيقي به تعريف كلي موسيقي پرداخت. وي موسيقي را اولين هنر بشري و حنجره انسان را بهترين ساز ناميد و گفت: «در موسيقي همه چيز ارزشمند است. حتي سكوت هم در آن معني خاصي دارد. موسيقي در تمام جنبه‏ هاي زندگي انسان كاربرد دارد. از آن در عبادت‏ها، جشن‏ها، جنگ و عزاداري و ... استفاده مي‏شود و اين نشان‏دهنده گستردگي موسيقي است».

musictherapyوي به معرفي موسيقي مناطق مختلف پرداخت و گفت : «موسيقي هر قومي نشأت گرفته از نحوه زندگي مردم آن قوم است. از آن جايي كه در يهوديت نيز تفيلاها (نمازها) هم با موسيقي اجرا مي‏شده است، موسيقي رواج بسياري دارد». در حين سخنراني، وي با همكاري تعدادي از هنرجويان

مركز آموزش موسيقي به اجراي زنده قطعاتي از موسيقي مناطق مختلف پرداختند.

دكتر مريم حناسابزاده نيز به معرفي علمي موسيقي درماني پرداخت كه متن مقاله ايشان در همين شماره به چاپ رسيده است.

در گوشه و كنار:

ـ مرجان يشايايي، به نمايندگي از سازمان بانوان يهود، در بخش كوتاهي به معرفي گروه به‏انديشان پرداخت و از بانوان يهودي خواست به منظور ارتقاي توانايي‏هاي فردي در اين كلاس‏ها شركت كنند. وي همچنين درباره افزايش ميزان افسردگي در ميان بانوان كليمي هشدار داد.

- سيامك شاه‏كرمي، از اساتيد مركز آموزش موسيقي و محمد افشارزاده، از همكاران وي، به اجراي قطعات موسيقي پرداختند كه با استقبال حاضرين همراه شد. داريوش رفوآ، سامسون رفوآ و پرسام لوائدين از ديگر نوازندگان برنامه بودند. شهرام پورستاره (صدابردار)،  نيز به همكاري در اين برنامه پرداختند

 



 

 

 

Back Up Next 

 

 

 

 

استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذكر منبع (بصورت لینک مستقیم) بلامانع است.
.Using the materials of this site with mentioning the reference is free

این صفحه بطور هوشمند خود را با نمایشگرهای موبایل و تبلت نیز منطبق می‌کند
لطفا در صورت اشکال، به مسئولین فنی ما اطلاع دهید