انجمن کلیمیان تهران
   

کنفرانس بین‌المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی

   

 

بهار 98
 

نخستین کنفرانس بین‌المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی 12 اسفند 1397 در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی مشهد برگزار شد.
محورهای عمده این کنفرانس در خصوص فلسفه تربیت دینی شامل مفهوم‌شناسی، اهداف، مبانی، امکان فلسفی و غیره، نظریه‌ها و الگوهای تربیت دینی، تربیت دینی و چالش‌های جهان معاصر، تاریخ تربیت دینی، نهادها و تربیت دینی، اماکن مذهبی، مراکز و سازمان‌های تربیت دینی، تجربه‌های تربیت دینی و رسانه، فضای مجازی و تربیت دینی بود.

آرش آبائی با ارائه‌ی مقاله‌ی «نگاهی به تربیت دینی در آیین یهود» در این کنفرانس به سخنرانی پرداخت و ضمن ذکر بخش‌هایی از تورات و تلمود درباره‌ی ارزش تربیت و آموزش، تاریخچه‌ای از وضعیت آموزش دینی قبل و پس از انقلاب را تشریح نمود. وی با بیان اینکه ضعف آموزش دینی موجب ویرانی‌هایی در جامعه می‌شود، گفت: تربیت دینی از موضوعات بسیار مهمی است که در احکام تورات نیز به آن توجه شده است و این مهم را می‌توان در داستان‌ انبیاء الهی نیز مشاهده کرد. وی خاطر نشان کرد: متأسفانه دانش‌آموزان کلیمی ایرانی با یک نوع دو گانگی مواجه هستند؛ زیرا آنان با آیین متفاوت در کشوری با فرهنگ و آیین اسلامی زندگی می‌کنند؛ از این رو باید تلاش شود آموزش‌ها منطبق با ارزش‌های کشور باشد و آموزه‌ها و تعالیم کلیمی نیز فرا گرفته شود.
این کنفرانس با قرائت بیانیه پایانی توسط دکتر مهدی سروری مجد دبیر اجرایی کنفرانس و با حضور اندیشمندان و محققان برجسته حوزه تعلیم و تربیت از ادیان مختلف به کار خود پایان داد.
 

 

در این بیانیه آمده است؛ ما شرکت کنندگان در این کنفرانس، به نمایندگی از صاحب نظران و فعالان عرصه تعلیم و تربیت و پس از تبادل دیدگاه‌ها و تجربه‌های خویش اعلام می‌داریم که در جهان امروز، الحاد و سکولاریسم با اتکا به پشتوانه‌های سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای، ارزش‌های ضد انسانی و ضد اخلاقی خود را در قالب تعلیم و تربیت سکولار به جوامع و ملت‌ها تحمیل می‌کند. از این رو ضرورت دارد ما با تکیه بر سرشت پاک بشر در مقابل این هجمه بر مبانی و ارزش‌های مشترک همچون «خداجویی، معنویت، عدالت، آزادی، استقلال، کرامت انسانی و صلح دوستی» تاکید نماییم و با تأسی به پیامبران بزرگ الهی ، به گسترش تربیت دینی اهتمام ورزیم.
در ادامه این بیانیه تصریح شده است: ما پیروان ادیان توحیدی برای حل مسائل مهم و مشترک بشریت به ویژه «معنویت زدایی»، «ترویج معنویت کاذب»، «بحران خانواده» و همچنین «حفظ نسل پاک» و «سلامت فضای مجازی» در توسعه و تعمیق ارتباطات میان فعالان تربیت دینی خواهیم کوشید. 
 

 


 

 



 

 

 

Back Up Next 

 

 

 

 

استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذكر منبع (بصورت لینک مستقیم) بلامانع است.
.Using the materials of this site with mentioning the reference is free

این صفحه بطور هوشمند خود را با نمایشگرهای موبایل و تبلت نیز منطبق می‌کند
لطفا در صورت اشکال، به مسئولین فنی ما اطلاع دهید