انجمن کلیمیان تهران
   

اخبار بینا 58

   

 

با سپاس از مهندس امید محبتی مقدم و بیژن خاکشور

بهار 1402

 

 

 

 

یادواره‌ی شهدای ادیان توحیدی
مراسم تجلیل از شهدای ادیان توحیدی ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات مجتمع ورزشی فرهنگی شهید بهشتی به میزبانی سپاه محمد رسول‌الله و با هماهنگی و حضور دکتر همایون سامه‌یح (نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی و رئیس انجمن کلیمیان) و مهندس بهداد میکائیل (عضو هیات مدیره و مسئول کمیته بهشتیه) برگزار گردید‌.
در این مراسم از طرف جامعه‌ی کلیمیان، حاخام دکتر یونس حمامی لاله‌زار (رهبر دینی کلیمیان ایران)، حاخام مهرداد ساسانی فرد، موسی ثانی، یهودا آصف، مهندس روبرت خالدار، مهندس بهادر میکائیل و تعداد دیگری از فعالان اجتماعی کلیمی حضور داشتند.
فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی سخنان خود، بر احترام نسبت به کلیه شهدای ادیان توحیدی و جوامع اقلیت‌های دینی در جمهوری اسلامی تاکید کردند. استاندار تهران نیز در این برنامه به ایراد سخنرانی پرداخت.
از طرف جامعه‌ی کلیمیان، ایثارگر داوود ازیری به‌ ایراد سخنرانی و خاطره‌گویی پرداخت. همچنین از دکتر جهانبخش قهرمانی جانباز ۷۰ درصد کلیمی دوران جنگ، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
همچنین مراسم جشن لاله‌ها و گل‌افشانی مزار شهدای اقلیت‌های دینی، پنجشنبه سیزدهم بهمن ماه 1401 در آرامستان زرتشتیان با حضور جمعی از مسئولان کشوری و همکیشان کلیمی برگزار شد.

یادواره ی سهدای ادیان تو حیدی


***

همایش «قدس، قبله‌ی اول»
در آستانه‌ی روز قدس، همایش بین‌المللی «قدس، قبله‌ی اول» ۲۲ فروردین ماه در حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار شد.
دکتر همایون سامه‌یح، در این همایش گفت: یهودیت یک دین چهار هزار ساله ولی صهیونیسم یک حزب حدود ۱۰۰ ساله است که سعی دارد با سوء استفاده از دین و یهودیت برای خودش وجهه ایجاد کند. وی با تأکید بر اینکه روز قدس روز همه‌ی مستضعفین دنیا است و فرقی ندارد که مسلمان یا غیر مسلمان باشند، افزود: رژیم صهیونیستی دچار آشوب‌های زیاد است. نتانیاهو یک دیکتاتور بالفطره است و این دیکتاتوری را علیه مردم خودش هم آغاز کرده است. همان طوری که من نمی‌خواهم به یهودی‌های ایران توهین شود، و نمی‌شود، مردم فلسطین هم حق دارند زندگی آرامی داشته باشند. امیدواریم مردم فلسطین به زودی به خانه‌ی خودشان برگردند و در دنیا صلح برقرار شود.
همایش قبله اول
***
حضور کلیمیان در مراسم روز قدس
جمعه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۲، جامعه‌ی کلیمیان ایران با شرکت گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس و اعلام انزجار از اعمال ظالمانه افرادی که به هیچ دین و آیینی پایبند نیستند، کلام راستین امام راحل مبنی بر این‌که «حساب جامعه یهود از صهیونیسم جدا است» را یک بار دیگر به گوش همه جهانیان یادآور شد.
روز قدس
***
همایش «گفت‌وگوی ادیان و مذاهب؛ همزیستی مسالمت‌آمیز» در زاهدان
اولین همایش بین المللی «گفتگوی ادیان و مذاهب، همزیستی مسالمت آمیز» 8 اسفند 1401 در دانشگاه سیستان و بلوچستان و با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه و دانشکده الهیات، حقوق و معارف اسلامی برگزار گردید. این همایش به منظور ترغیب محققان، اساتید و دانشجویان علاقمند و پژوهشگر در حوزه‌ی گفتگوی ادیان و مذاهب در موضوعات متنوع برنامه‌ریزی شد و با وصول 135 مقاله و با ارائه تعدادی از مقالات برگزیده ادامه یافت.
سخنرانان این همایش بعد از ارائه گزارش علمی دبیر همایش دکتر حکیمی فر، عبارت بودند از: حاخام دکتر حمامی لاله‌زار رهبر کلیمیان ایران، حجة الاسلام دکتر بامری مسئول استانی نهاد، دکتر لگنهاوزن استاد فلسفه، دکتر علی اکبر ضیایی رئیس مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ‌ها، مولوی نذیر احمد سلامی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، دکتر ابراهیمی دینانی استاد فلسفه، دکتر قربان علمی مدیر گروه ادیان و عرفان دانشگاه تهران، دکتر حسین جهانتیغ عضو هیأت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب و دکتر ابوالفضل احمدزاده دادیار حقوق عامه.
***
تشکیل انجمن‌ ورزشی ادیان الهی در منطقه ۱۲ تهران
طی نشستی در 25 بهمن 1401 با حضور نمایندگان ادیان آسمانی، انجمن ورزشی ادیان الهی در منطقه 12 تهران تشکیل شد. امیر یزدی، شهردار منطقه 12 گفت: مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۰ میلادی، هفته‌ی نخست ماه فوریه را «هفته‌ی جهانی همبستگی میان ادیان» نام‌گذاری کرده است. یزدی با یادآوری این‌که «گذر ادیان» در خیابان ۳۰ تیر منطقه ۱۲ واقع شده، افزود: با توجه به قرارداشتن عبادتگاه‌های ادیان آسمانی مسیحی، زرتشتی و کلیمی در این خیابان، شهرداری منطقه ۱۲ فرصت را برای برنامه‌ریزی متناسب با این هفته جهانی مناسب دید و نخستین جلسه‌ی انجمن‌ ورزشی ادیان الهی را با حضور نمایندگان این ادیان برگزار کرد.
سیدامیرحسین ساداتی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه نیز در این جلسه اعلام کرد: با توجه به اینکه چهارراه ادیان به عنوان مکان منحصربه‌فرد تاریخی در دنیا در منطقه ۱۲ واقع شده و این گذرگاه، طی سالیان متمادی محل تجمع عبادتگاه‌های ادیان مختلف آسمانی و پیروان آن بوده، شهرداری منطقه ۱۲ بر خود لازم می‌داند برای تحقق شعار «ورزش برای همه در قلب طهران» نسبت به خدمات‌رسانی و ایجاد همبستگی بین شهروندان این ادیان اقدام نماید.
طی این نشست مقرر شد با نگاه ویژه به مدارس و بهره‌مندی از حضور خانواده‌ها، نسبت به برگزاری مسابقات و جشنواره‌های مختلف و برگزاری تورهای گردشگری ورزشی در جلسات آتی و ماهیانه این انجمن ورزشی برنامه‌ریزی و اقدام شود.
نقره ئیان***
کسب مقام توسط بانوی رزمی‌کار کلیمی، هیلیت نقره‌ییان ‎
«هیلیت نقره‌ییان»، بانوی رزمی‌کار کلیمی ۷ دی ماه ۱۴۰۱، موفق به کسب مقام اول در مسابقات مچ‌اندازی شد.
خاطرنشان می‌سازد این بانوی کلیمی در سال ۹۷ موفق به کسب مدال طلا در رشته‌ی کیوکوشین کاراته شده بود و پس از آن تا به امروز نیز افتخار صدر هیات رییسه کیوکوشین کاراته ایران در دوره‌ی دوم را در کارنامه ورزشی خود دارد. وی همچنین موفق به اخذ دان ۴ کمربند مشکی نیز شده است. نقره‌ئیان اخیرا موفق به کسب مدرک داوری از فدراسیون کیوکوشین کاراته شد.
***
کسب مقام اول کیوکوشین کاراته توسط نونهال کلیمی
در مسابقات قهرمانی کیوکو‌شین کشور که ۲۸ مردادماه 1401 با حضور نزدیک به ۲۵۰ نفر در دو بخش کاتا و کومیته برگزار شد، «مهرزاد پنیاس رفیع» ورزشکار نوجوان کلیمی، موفق به کسب مقام اول مسابقات قهرمانی کشوری در رشته کیوکوشین شد.
خاطرنشان می‌سازد این نونهال افتخارآفرین کلیمی، در یک خانواده‌ی کاملا ورزشی پرورش یافته است.
پدر مهرزاد در رشته بدنسازی و بادی بیلدینگ فعالیت داشته‌ است. مادر وی، نگار نقره‌ییان دارای کمربند مشکی در رشته کیوکوشین کاراته و در شرف گرفتن دان ۲ می‌باشد‌ و مهیار، برادر مهرزاد نیز در سن ۱۷ سالگی در شرف گرفتن کمربند مشکی تکواندو است.
*** 
دیدار نماینده‌ی ایرانیان کلیمی با رئیس جمعیت هلال احمر ایران
٢٣ اسفند ماه ١۴٠١، دکتر همایون سامه‌یح به اتفاق دکتر باقرزاده نماینده‌ی مردم بابلسر و رئیس کمیته هلال احمر در کمیسیون بهداشت مجلس، با دکتر کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر ایران، دیدار داشت.
در این دیدار از فعالیت‌های بسیار خوب آن جمعیت در زمان بحران تقدیر و تشکر به‌عمل آمد و بر افزایش حمایت‌های دولت و همچنین مردم از این جمعیت تاکید گردید. همچنین دکتر سامه‌یح درخواست مساعدت خود را از آن جمعیت برای برخی از زیرمجموعه‌های انجمن‌های کلیمیان کشور عنوان نمود که مورد موافقت دکتر کولیوند قرار گرفت.

حلال احمر  و نماینده ی کلیمیان
***
دریافت کمک و تجهیزات جهت مدارس کلیمی
با پیگیری‌های دکتر همایون سامه‌یح در جهت افزایش کیفیت آموزشی مدارس کلیمی، مبلغ پانصد میلیون ریال از طرف وزارت نفت به حساب مدارس کلیمی دولتی روحی‌شاد و اتفاق واریز شد.
همچنین پیرو پیگیری‌های دکتر همایون سامه‌یح با وزارت آموزش و پرورش جهت ارتقا و افزایش کیفیت آموزشی در مدارس کلیمی، تعداد ۴ دستگاه کامپیوتر، ۴ دستگاه تخته‌ی هوشمند، تعداد زیادی بسته‌ی آموزشی و ٨ دستگاه کولر جهت مدارس دخترانه اتفاق و فخر آباد از اداره‌ی پشتیبانی و تجهیز وزارت آموزش و پرورش به مبلغ تقریبی ۵ میلیارد ریال دریافت و تحویل مدارس فوق گردید.
 


***

دریافت کمک‌های معیشتی کمیته‌ی امداد امام خمینی (ره)
در ادامه‌ی کمک‌های کمیته‌ی امداد امام، مبلغ سه و نیم میلیارد ریال در مرحله‌ی دوم به صورت کارت هدیه از طریق نماینده‌ی ایرانیان کلیمی در مجلس شورای اسلامی به نیازمندان جامعه ایرانیان کلیمی اهدا گردید.
این کمک به انجمن‌های کلیمیان شیراز، اصفهان، کرمانشاه، کرمان، یزد و رفسنجان؛ و در تهران به ستاد خیریه‌ی کوروش، خیریه‌ی کنیسای ملاحنینا، خیریه‌ی دست‌های مهربان من و تو، کنیسای رفیع‌نیا و سازمان دانشجویان یهود ایران جهت کمک به افراد نیازمند در حوزه‌ی خود تحویل گردید.
***
گزارش سفر به شهرهای اصفهان و یزد
در تاریخ ۲۸ بهمن 1401، دکتر همایون سامه‌یح به شهر اصفهان سفر نمود. وی در این سفر ضمن انجام ملاقات مردمی در محل کنیسای کتر داوید اصفهان، جهت رسیدگی به امور جامعه‌ی کلیمی، شب شبات نیز در همان کنیسا سخنرانی نموده و در مورد عملکرد خود، به‌ویژه در مورد خدمات انجام شده به جامعه‌ی کلیمیان اصفهان مطالبی را ارائه نمود. همچنین طی نشستی، نماینده‌ی ایرانیان کلیمی با برخی از اعضای انجمن کلیمیان اصفهان در مورد برنامه‌های آن انجمن و مسائل مرتبطه تبادل نظر نمود.
همچنین در پی گزارش مشاور فرهنگی و میراثی و همچنین انجمن کلیمیان یزد مبنی بر فرسودگی تعدادی از کنیساهای این شهر که همگی ثبت میراث فرهنگی نیز هستند، دکتر سامه‌یح ۲۶ بهمن 1401 به این شهر سفر نمود.
در پی کاهش جمعیت کلیمیان در شهر یزد و مهاجرت آنها به تهران و اصفهان، تعداد زیادی از کنیساهای این شهر غیر فعال گردیده‌اند. خانواده‌ی گوهریان که مسئولیت جامعه کلیمیان در یزد را بر عهده دارد، به خاطر کاهش جمعیت همکیشان در این شهر و نبود بازوی اجرایی دچار مشکلات زیادی جهت نگهداری از 13 کنیسا و زیارتگاه هاراو اورشرگا شده و وقت خود را وقف جامعه و رسیدگی به املاک جامعه کلیمیان یزد نموده‌است.
طی این سفر جلسه‌ای با حضور سردار محمد صالح جوکار، نماینده‌ی مردم یزد در مجلس شورای اسلامی و دکتر احمد آخوندی، رئیس سازمان میراث فرهنگی استان یزد و تعدادی از معاونین او در محل دفتر نماینده‌ی یزد برگزار گردید.
دستور جلسه تامین بودجه‌ی لازم و مرمت تعدادی از کنیساها و تغییر کاربری یکی از این اماکن تحت عنوان موزه زیر نظر انجمن کلیمیان یزد مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نتایج خوبی حاصل گردید و در پی آن قرار شد مهندس الناز حق‌شناس (از پژوهشگران اماکن یهودی) به همراه دکتر علومی (از معاونین میراث فرهنگی شهر یزد) در مورد کنیساهای شهر یزد تحقیق جامعی انجام داده و در مورد انتخاب کنیسای مورد مرمت تصمیم‌گیری لازم به عمل آید. در مورد تامین بودجه نیز تصمیمات مناسبی گرفته شد که در آینده گزارش آن ارائه خواهد شد.
***
اختصاص بودجه عمرانی نماینده ایرانیان کلیمی جهت ساخت ورزشگاه خاص کلیمیان شیراز و مرمت کنیسای کمال یزد و تغییر کاربری آن به‌عنوان موزه‌ی کلیمیان


تقدیر از معلمان تعلیمات دینی شیراز


معلمان دینی شیراز

مراسم تقدیر از معلمان دینی کلاس‌های مجتمع آموزشی کوثر و همچنین گروه هصلاخا به همت مسئولین این دو ارگان 3 دی ماه 1401 در کنیسای دلرحیم شیراز برگزار گردید.
در این مراسم ضمن حضور اساتید و خانواده هایشان، رئیس و نایب رئیس انجمن کلیمیان شیراز، مدیر مجتمع آموزشی کوثر، حاخام فرهاد سله (نماینده شورای روحانیت شیراز) و مسئولین برگزاری کلاس‌ها حضور داشته و هرکدام اقدام به ایراد سخنرانی نمودند.
از نکات حائز اهمیت این جلسه اعلام ثبت مجتمع آموزشی کوثر به‌عنوان یک ارگان آموزشی با اهداف مشخص و نیز امکان تاسیس مهد کودک و پیش‌دبستانی بود.
در پایان ضمن اهدای هدایایی به رسم یادبود به معلمین، تقدیری ویژه از خانم بصلی به پاس خدمات شایانی که طی سالیان دراز به جامعه داشت، صورت گرفت.
همچنین از مسئولان برگزاری کلاس‌های تابستانی مجتمع آموزشی کوثر آقایان آذران، شکوهی‌نیا، فرازمند و مسئولان گروه هصلاخا خانم‌ها کاکن، عطار، امت‌یار، زرین‌خو، رئوف‌فر و شمسا و آقایان یوسف زاده و گمزه قدردانی شد.
***
افتتاح مجموعه‌ی آموزشی و مجتمع فرهنگی رفاهی کلیمیان اصفهان
به مناسبت جشن حنوکا، در اول دی ماه ۱۴۰۱ با حضور معلمان دینی و دبیران عبری و مربیان جامعه‌ی اصفهان، هیات مدیره کانون جوانان یهود اصفهان، تلمود تورای کتر داوید، فعالان اجتماعی و محصلان کلاس‌های عبری و مسئولان انجمن کلیمیان اصفهان؛ مجموعه‌ی آموزشی و مجتمع فرهنگی رفاهی کلیمیان اصفهان طی مراسمی افتتاح شد.
سالن کلیمیان اصفهان

مجمع عمومی عادی سالانه‌ی سازمان دانشجویان یهود ایران
مجمع عمومی عادی سالانه‌ی سازمان دانشجویان یهود ایران ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ با حضور بیش از 40 نفر از اعضا برگزار گردید.
جلسه با سخنان سامان سامه‌یح به عنوان نماینده‌ی هیئت مدیره‌ی پیشین آغاز و سپس دانیل ذریمانی، سارا لاله‌پور و دانیلا یومتوبیان به‌عنوان رییس، نایب رییس و منشی هیئت رییسه‌ی پیشنهادی انتخابات هیئت مدیره‌ی دوره‌ی 55 معرفی و تایید شدند.
پس از صحبت‌های هیئت رییسه، سالار فیروزطالع گزارش عملکرد سالانه‌ی هیئت مدیره‌ی دوره‌ی 54، نیوشا ماهگرفته گزارش مالی و پرهام ذکریاپور گزارش بازرسی را قرائت نمودند. پرهام ذکریاپور گزارش مالی را تایید نمود.
پس از آن، کاندیداهای هیئت مدیره‌ی دوره‌ی ۵۵ سازمان دانشجویان به معرفی خود پرداختند و در ادامه با انجام رای‌گیری، به ترتیب آرا: صبا حق‌نظری، نتن‌ال جبرئیل، سوگل دانیال‌مفرد، درین پاکدامن، نیکان خالدار، پویا کهن‌صدق و پویا سرور به‌عنوان اعضای اصلی و علی‌البدل و سالار فیروز طالع به عنوان بازرس انتخاب شدند.
دانشجویان مجمع عمومی
***
تدوین مجدد کتاب‌های درسی فرهنگ و بینش یهود
فرهنگ و بینش سال هشتم کتاب
با تغییراتی که در سال‌های اخیر در سیستم آموزشی ایجاد شد و با توجه به گذشت سال‌های طولانی از تالیف کتاب‌های فرهنگ و بینش یهود دبیرستان (و دوره‌ی راهنمایی قدیم) و پدیدار شدن مشکلات آموزشی و نواقص موجود در متون درسی، به پیشنهاد و همکاری جمعی از دبیران دینی و شخصیت‌های دینی و فرهنگی، بازبینی و تالیف کتاب‌های فرهنگ و بینش یهود پایه-های هفتم و هشتم دوره‌ی اول متوسطه از سال 1395 در دستور کار کمیته فرهنگی (علمی-آموزشی) انجمن کلیمیان قرار گرفت. علیرغم برخی اختلاف نظرها درباره‌ی محتوای کتب جدید، سرانجام در بهار و تابستان سال 1401، تالیف و ویرایش این دو کتاب به‌طور کامل به سرانجام رسید و با اخذ مجوز از وزارت آموزش و پرورش، از سال تحصیلی 02-1401 کتب مذکور منتشر و مورد تدریس قرار گرفت.
سرفصل‌های هر کتاب به سه بخش تاریخ یهود، هَلاخا (احکام شرعی) و صفات اخلاقی تقسیم شده است. ‌از جمله نکاتی که در تدوین این دو کتاب مد نظر قرار داشت این موارد را می‌توان ذکر نمود: کاربردی بودن و روانی مفاهیم، تناسب محتوا با کتاب-های پایه‌های ماقبل و مابعد خود، حجم مناسب کتاب با توجه به ساعات آموزشی، وضوح مطالب و فارسی‌نویسی صحیح. همچنین خودخوان بودن مطالب کتاب‌ها از مهم‌ترین خصوصیات آن در نظر گرفته شد، به‌صورتی که در شرایط بدون حضور معلم دینی، دانش‌آموز بتواند آن را فرا گرفته و در آزمون‌ها بدون مشکل شرکت نماید.
حاخام دکتر یونس حمامی‌لاله‌زار، دکتر فرزین فرنوشی و دکتر فهیم لاله‌زاری نویسندگان کتاب‌ها ؛ و ویراستاران ایلن میشاعلیان و مهندس شلومو ستاره‌شناس بوده و ویرایش نهایی کتاب‌ها توسط آرش آبائی انجام شده است. حروفچینی، صفحه‌آرائی و تدوین نهایی را دکتر فهیم لاله‌زاری انجام داده و نظارت فنی و پیگیری امور اداری توسط ایلن میشاعلیان از طرف کمیته‌ی فرهنگی (علمی-آموزشی) انجمن کلیمیان صورت گرفته است.
لازم به ذکر است که کتاب پایه‌ی ششم ابتدایی نیز در دست بازبینی و ویرایش قرار دارد و در آینده کتاب‌های فرهنگ و بینش یهود سایر پایه‌ها نیز مورد تجدیدنظر قرار خواهد گرفت.
***
انتشار جلد چهارم مجموعه‌ی عهد عتیق
  معرفی کتاب عهد عتیق
در زمستان 1401 چهارمین جلد از مجموعه مجلدات عهد عتیق با عنوان «کتاب‌های پیامبران» – بر اساس کتاب مقدس اورشلیم – با ترجمه‌ی پیروز سیار به همت انتشارت هرمس و با همکاری نشر نی با حجمی در حدود 1100 صفحه منتشر شد. منبع اصلی ترجمه‌ی پیروز سیار، متن فرانسه‌ی «کتاب مقدس اورشلیم» – ویرایش آخر؛ سال 1998- بوده است که از معتبرترین ترجمه‌های کتاب مقدس در جهان محسوب می‌شود.
کتاب مقدس از دو بخش بزرگ تشکیل شده است که تحت عنوان «عهد عتیق» و «عهد جدید» شناخته می‌شوند. عهد عتیق شامل نوشته‌های وحیانی انبیای یهود است، اما علاوه بر یهودیان، مسیحیان نیز آن را کتاب آسمانی خود می‌شمارند. یهودیان عهد عتیق را تَنَخ می‌نامند که نامی اختصاری است بر اساس عناوین سه بخش کتب مقدس یهود که عبارتند از: تورا (شریعت)، نِبیئیم (پیامبران) و کِتوبیم (مکتوبات).
ترجمه‌ی عهد عتیق به همت پیروز سیار در چهار جلد با تقسیم‌بندی‌ای تقریبا متفاوت با سنت یهودی منتشر شده است. جلد اول کتاب‌های شریعت یا تورات، جلد دوم کتاب‌های تاریخ، جلد سوم کتاب‌های حکمت و جلد چهارم کتاب‌های پیامبران.
***
بیمارستان دکتر سپیر در آستانه‌ی بازگشایی
بیمارستان خیریه‌ی دکتر سپیر که از سال ۱۳۹۸ به‌ علت مشکلات عدیده‌ی مالی تعطیل و حتی به‌خاطر بدهی‌های بسیار زیاد موجب مسدود شدن حساب‌های بانکی هیئت مدیره‌ی آن مرکز شده بود، با تلاش‌ها و پیگیری‌های دکتر سامه‌یح و حمایت‌های وزارت بهداشت و درمان و همچنین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به زودی و در حساس‌ترین شرایط اقتصادی به چرخه‌ی درمان کشور باز خواهد گشت.
با واریز ۵٠ میلیارد ریال دیگر به حساب بیمارستان (در مجموع مبلغ ١۵٠ میلیارد ریال طی یک سال گذشته)، از طرف وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تمامی بدهی‌های این بیمارستان تسویه خواهد گردید.
از تمام ارگان‌هایی که به هر نحوی، قدمی برای خدمت به جامعه کلیمی و خصوصا بازگشایی این بیمارستان خیریه برداشته‌اند، تقدیر و تشکر می‌شود.
همچنین از دکتر عین الهی وزیر محترم بهداشت و درمان، دکتر رحیمی معاونت پشتیبانی و نوسازی وزارت بهداشت، دکتر زالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر خدادوست معاونت پشتیبانی دانشگاه شهید بهشتی، سپاسگزاری می‌گردد.
نامه‌ی هیئت مدیره‌ی بیمارستان دکتر سپیر:
بیمارستان دکتر سپیر

بیمارستان دکتر سپیر



ابلاغ تعطیلات دینی سربازان و کادر وظیفه‌ی کلیمی در سال 1402

تعطیلات سربازان
تعطیلات سربازان


با سپاس از مهندس امید محبتی مقدم و بیژن خاکشور



 

 

 

Back Up Next 

 

 

 

 

استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذكر منبع (بصورت لینک مستقیم) بلامانع است.
.Using the materials of this site with mentioning the reference is free

این صفحه بطور هوشمند خود را با نمایشگرهای موبایل و تبلت نیز منطبق می‌کند
لطفا در صورت اشکال، به مسئولین فنی ما اطلاع دهید